Google Translate EnglishGermanGreek

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “zzcook.blogspot”

Υλικά:
1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά.
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
½ φλιτζάνι ζάχαρη
½ φλιτζάνι πορτοκάλι γλυκό του κουταλιού αλεσμένο στο μούλτι
200 γρ. γιαούρτι
2 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
4 αυγά
1 ½ κ.γλ μπέκιν
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι

Για το σιρόπι:
2 φλιτζάνια ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι

Εκτέλεση
Βράζουμε το σιρόπι 5 λεπτά το αφήνουμε να κρυώσει όσο θα ψήνετε το γλυκό.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με έναν αυγοδάρτη ή σύρμα χειρός.

Ανοίγουμε τα φύλλα από τη συσκευασία παίρνουμε ένα, ένα φύλλο το διπλώνουμε όπως τη φωτογραφία.

Bάζουμε 2-3 κουταλιές από το μίγμα, το διπλώνουμε και το μεταφέρουμε στο ταψί.

Το ταψί το έχουμε λαδώσει. . .

Διαφήμιση

Δες τη συνέχεια της εκτέλεσης στο : “zzcook.blogspot”