Η Συνταγή είναι από κ. ‎Xristina Gewrgiopoulou‎ – “H Κουζινα Της Λιτσας.”.

Υλικα:
1πακετο κανελονια,
400γρ.ανθότυρο,
400γρ.μοτσαρελα,
300γρ.ρεγκατο τριμμένο
1 πακέτο παριζακι κομμένο σε τετραγωνάκια,
1αυγο,
600γρ.κρεμα γάλακτος,
αλάτι πιπερι

Εκτελεση:
Παιρνούμε ένα μπολ και Ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο την μοτσαρελα και το παριζακι και το αυγο

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολυ καλα ριχνουνε αλάτι, και πιπερι.

Στην συνεχεια παιρνουμε ένα πυρεξ και Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200γρ.απο την κρέμα γάλακτος γεμίζουμε τα κανελονια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρεξ

Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το τυρί το ρεγκατο τα τοποθετούμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς γύρω στο μισάωρο και είναι έτοιμα για φαγωμα

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Xristina Gewrgiopoulou‎ “H Κουζινα Της Λιτσας.”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕκμέκ Τσουρέκι – Το απόλυτο γλυκό ψυγείου
Επόμενο άρθροΝουά στην κατσαρόλα! Δεν έμεινε ούτε τρίμμα! Υπέροχο πιάτο για οικογενειακές συναντήσεις.