Η Συνταγή είναι από κ. Εύη Ρουσσοπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

αλεύρι τύπου 00 για Pizza

ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι νερό χλυαρο
1 ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Και αλεύρι όσο πάρει….Μέχρι να μη κολλάει στα χέρια ζύμωμα για 10 λεπτάκια δυνατά,αφηΝουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτάκια το ζυμάρι μου σε ζεστό σημειο….

Το άνοιγουμε σε σχήμα πιτσας, βαζουμε από πάνω τα υλικά της αρεσκείας μου,και ψήνουμε σε ανάποδο ταψί, αφού το είχαμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς να κάψει το ταψί μόνο του

Μετα προσεχτικά βάζουμε τη πίτσα πάνω στο ταψί με τη βοήθεια λαδοκολλας, κι ακούμπαμε το ταψί κάτω στον πάτο της κουζίνας

Ψήνουμε στους 230 αντιστασεις για 20 λεπτά ανάλογα το πάχος που έχει το ζυμάρι σας(Από 10 έως 20 λεπτα…

***(ΟΧΙ ΔΕΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ,ΟΛΗ ΤΗ ΠΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ – ΤΟ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΥΡΩΣΕΙ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΣΙΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ)

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Εύη Ρουσσοπούλου“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΚλασσική συνταγή για Κορμό σοκολάτας με αφράτη γέμιση και απίθανη γεύση
Επόμενο άρθροΜικρά τραγανά παξιμαδάκια του καφέ