Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. Υπέροχες απολαυστικές πάστες που τις προσφέρεις άνετα ως […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υπέροχες απολαυστικές πάστες που τις προσφέρεις άνετα ως κεράσματα σε κάθε περίσταση.

Υλικά
1,5 λίτρο γάλα
15 κουταλιές σούπας κόφτες ζάχαρη
9 κουταλιές σούπας γεμάτες κορν φλάουρ
4 κρόκους αυγών
4 βανίλιες
125 γραμμάρια κουβερτούρα
125 gr άσπρη σοκολάτα
20 μπισκότα Oreo
2 φακελάκια σαντιγί garni σκόνη
400 ml γάλα παγωμένο
2 κουταλιές σούπας Φιλαδέλφεια για τα τρουφάκια
λίγη τρούφα και
6 κερασάκια
70gr ινδοκάρυδο

Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζω ζάχαρη και γάλα σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τους κρόκους το κορν φλάουρ τη βανίλια και μόλις ζεσταθεί το γάλα ρίχνουμε λίγο και το διαλύουμε στο μπολάκι

Ρίχνουμε με προσοχή τα υλικά από το μπολάκι στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι που να πήξει τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά χωρίζουμε το μείγμα σε 2 μέρη το ένα μέρος ρίχνουμε τη μαύρη σοκολάτα στο άλλο μέρος

Ρίχνουμε την άσπρη σοκολάτα σκεπάζουμε με μεμβράνη για να μην κάνει κρούστα

Φτιάχνουμε τη σαντιγί από τα φακελάκια με τα 400 ml γάλα παγωμένο το συντηρουμε στο ψυγείο να μείνει παγωμένο οταν κρυώσουν Οι κρέμες η πατισερί δηλαδή χτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψουν και διαλύουμε μέσα μισή σαντιγί στο καθένα

Για τη συναρμολόγηση θρυμματίζουμε στο multi τα μπισκότα Oreo κρατάμε 5 κουταλιές του γλυκού για να κάνουμε τα τρουφάκια με το Φιλαδέλφεια και συνεχίζουμε τη συναρμολόγηση κρέμα μπισκότα Oreo ξανά κρέμα στο σοκολατένιο βάζουμε πάλι στο τελείωμα του μπισκότα Oreo και στο άσπρο βάζουμε ινδοκάρυδο

Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.