Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
1 Βιτάμ
1 ζαχαρούχο γάλα
2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ
1 μερέντα 200γρ
500 γραμ. Λευκή κουβερτούρα(ισως χρειαστει και λίγο παραπάνω)

Διαφήμιση

(βγαίνουν γυρω στα 60 κομματια)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνετε 1 βιτάμ και το ανακατεύετε μαζί με το ζαχαρουχο βάζετε και την Μερέντα 200 γρ. και 2 πακέτα μπισκότα τύπου πτιμπερ περασμένα από το μουλτι για να έχουν γίνει σκόνη.

Τα πλαθετε μπαλάκια και τα βάζετε στο ψυγείο για να παγωσουν λίγο.

Σ ένα κατσαρολακι με νερο βάζετε επάνω το σκευος (διαδικασία μπεν μαρι) ψιλοκοβετε τη σοκολάτα και ρίχνετε 1 κουταλιά της σούπας ηλιελαιο.

Βγάζετε τα μπαλάκια που έχετε πλασει από το ψυγείο και τα βουτατε στη σοκολάτα και τους βάζετε το μίνι μπισκότο για να κολλήσει.

Για ματια βάζουμε μινι smarties και στομα ψηφιδες σοκολατας

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕξαιρετικό πιάτο με κοτόπουλο μπουκιές, σάλτσα μουστάρδας, μπύρας και πατατούλες
Επόμενο άρθροΕξαίσιο σιροπιαστό, σε δύο εκδοχές με τραγανό φύλλο, με κρέμα ζαχαροπλαστικής και πολύχρωμη γαρνιτούρα!