Φανταστικά σαραγλάκια γεμιστά με παγωτό
Connect with us

Συνταγές

Φανταστικά σαραγλάκια γεμιστά με παγωτό

Η Συνταγή είναι από κ. Zoi Athanasiadou – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΒΥΡΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΠΙΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΕ .

ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ .

ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΩΛΗΝΑ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 12-13 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΚΟΣ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ, ΤΥΛΑΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΑΡΩΣΕΙ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΛΗΝΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΨΗΝΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΑΡΕΣ.

Διαφήμιση

ΒΆΖΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΨΙ. ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟ ΤΑΨΙ 2 ΩΡΕΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ 60-80 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.

ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΙΟΝΟΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΦΤΟ ΣΙΡΟΠΙ .. ΜΕΤΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΡΑΓΚΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.

ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΝΕ ΙΣΙΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

Η Συνταγή είναι από κ. Zoi Athanasiadou – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Διαφήμιση