Φανταστικά ρολάκια κανέλας όλο άρωμα και γεύση
Connect with us

Γλυκα

Φανταστικά ρολάκια κανέλας όλο άρωμα και γεύση

Η Συνταγή είναι από κ. Ευαγγελία Γκιαούρη – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
1 φυλλο σφολιάτας,
1/2 κουπας βούτυρο λιωμενο
1/4 κουπας ζάχαρη καστανή
1/4 κουπας ζάχαρη λευκη
2 κουτ.σουπας κανελα..
Για για το γλασο αχνης:
3 κουτ.σουπας ζαχαρη αχνη
4 κουτ.σουπας νερό και λιγες σταγόνες χυμο λεμονι…

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Ανοίγουμε το φυλλο,απλωνουμε το βούτυρο απο πανω τις ζαχαρες και τη κανελα..

Διπλωνουμε ρολο και κοβουμε καθετα σε παχος 2 εκατ.

Ψηνουμε στους 220 για 20 λεπτα σε ταψακι…

Ανακατεύουμε τα υλικα για το γλασο σε ενα κατσαρολακι και περιχυνουμε τα ρολακια οταν κρυωσουν

Η Συνταγή είναι από κ. Ευαγγελία Γκιαούρη – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.

Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!