Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά για τρεις μερίδες

Φαγόπυρο – 150 γρ.
250-300 γρ. κιμάς
1 κρεμμύδι
-2 κουταλιές της σούπας τοματοπολτός
2 σκελίδες σκόρδου
1 καρότι (μικρό).
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Πλύνετε το φαγόπυρο και το στεγνώνετε

2. Ρίχνετε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο το ψιλοκομμέμο κρεμμύδι, το κιμά και το τριμμένο καρότο μέχρι να χρυσίσουν.

3. Προσθέστε την πάστα ντομάτας, ανακατέψτε καλά.

4. Προσθέστε το φαγόπυρο στο κρέας και τα λαχανικά, ρίξτε βραστό νερό έτσι ώστε το φαγόπυρο να καλύπτεται ελαφρώς με νερό και αλατίζετε. Βράζετε σε χαμηλή φωτιά με σκεπασμένη κατσαρόλα. Προσθέστε το ψιλοκομμένο σκόρδο στο μαγειρεμένο φαγόπυρο και ανακατέψτε το. Μπορείτε να προσθέσετε μαύρο πιπέρι και φύλλα δάφνης

Δες και αυτό!   Λαχανοντολμάδες με μπεσαμέλ

via

xrysessyntages.gr

Διαφήμιση