Η Συνταγή είναι από κ. ελενη κωστα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό χοιρινό από σπάλα
1κρεμμυδι ψιλοκομμένο
1φλ του τσαγιού ελαιόλαδο
1φλ ξύδι
3σκ σκόρδο
Δάφνη
Αλάτι πιπέρι
1ξυλακι κανέλα
1πρεζα γαρύφαλο σκόνη
1πρεζα ζαχαρι
2ντοματες ώριμες τριμμένες
2κ της σ πελτέ
1κρεμμυδια για στιφάδο

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Από το βράδυ εχουμε βάλει το χοιρινό σε μπωλ με ξύδι την άλλη μέρα το κόβουμε σε μερίδες και το σωταρουμε με το λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο

Ρίχνουμε τις ντομάτες τριμμένες το πελτέ βραστό νερό τα μπαχαρικά όλα και αφήνουμε να σιγοβραζει μέχρι να μαλακώσει το κρέας

Μετά βάζουμε τα κρεμμύδια κοιτάζουμε εάν θέλει νερό γιατί τα κρεμμύδια αφήνουν υγρά σκεπάζουμε

Βράζουμε 45λεπτα περίπου μέχρι να μείνουν με το λαδακι τους

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. ελενη κωστα“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΤιραμισού με πραλίνα φουντουκιού και κρέμα φιστικιού
Επόμενο άρθροΥπέροχη τάρτα μυρωδάτη και απόλαυστική με κυδώνια και μήλα