Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Panagiota Kiriakou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. Πολύ απολαυστικό ρυζογαλάκι με άψογη φραουλένια πινελιά.. ΥΛΙΚΑ […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Panagiota Kiriakou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Πολύ απολαυστικό ρυζογαλάκι με άψογη φραουλένια πινελιά..

ΥΛΙΚΑ
Για το ρυζογαλο

4 ποτήρια μικρά

10-κ.σ ρύζι Καρολίνα η ειδικό για ρυζόγαλο
4 κ.σ ζάχαρη
1κ.γ βανίλια
400 γρ νερό
700 γρ γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε νερό,αλάτι και το ρύζι για 10 λεπτά σε ένα κατσαρολάκι

Προσθέτουμε το γάλα τη ζάχαρη κ τη βανίλια, βράζουμε σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας για 40-45 λεπτά

Αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο και σερβίρουμε σαν ενα Dessert αν θέλουμε

Η Συνταγή είναι από κ. Panagiota Kiriakou “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.