Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Afroditi Malandraki – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας” ΥΛΙΚΑ Ενάμιση κιλό κολοκυθάκια Ενάμιση κιλό πατάτες […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Afroditi Malandraki – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”

ΥΛΙΚΑ
Ενάμιση κιλό κολοκυθάκια
Ενάμιση κιλό πατάτες
750 γρ μυζήθρα
Ένα ματσάκι δυόσμο
Μια κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι

Για το φύλλο
Μια κούπα γάλα
Ένα αβγό
Ένα τρίτο της κούπας λάδι
Λίγο αλάτι
Ένα κγ μπεκιν παουντερ
Όσο αλεύρι πάρει να γίνει ζυμάρι που να μην κολλάει στα χέρια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια και τις πατάτες και αλατοπιπερονουμε..

Βάζουμε σε στρώσεις εναλλάξ στην γάστρα πατάτες-κολοκυθια ελαφρά αλευρωμενα-δυοσμο-μυζηθρα ώσπου να τελειώσουν τα υλικά μας από πάνω περιχυνουμε με το ελαιόλαδο και δύο τρείς κσ στακα προαιρετικά

Κάνουμε το ζυμάρι ανοίγουμε φύλλο σκεπάζουμε το μπουρεκι με το φύλλο αυγωνουμε βάζουμε σουσάμι και ψήνουμε στους 220 σκεπασμενο για μιάμιση ώρα περίπου…

Η Συνταγή είναι της κ. Afroditi Malandraki “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”