Η Συνταγή είναι της κ. Metaxia Kokkinou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΆ
4 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια
2 πακέτα μπισκότα Πτι μπερ
ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ πορτοκαλάδα
3 κουταλιές ζάχαρη

Διαφήμιση

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Τα δύο φακελάκια της κρέμας τα φτιάχνω με γάλα κανονικά όπως λέει οι οδηγίες στο κουτί. Και στα υλικά ξέχασα να το αναφέρω. 3 μίση κούπες γάλα .

Οπότε στρώνω στον πάτο ενός ταψιού η σε ότι θέλουμε σε μπολ μια στρώση μπισκότα. Από πάνω όλη την κρέμα από το γάλα ανθος αραβοσιτου.

Ύστερα, πάλι μία στρώση μπισκότα και από πάνω την κίτρινη κρέμα. Αυτή την κρέμα την φτιάχνω πάλι με τα δύο φακελάκια της ανθός αραβοσίτου αλλά αυτή την φορά με αναλογία την ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ πορτοκαλάδα, αντί για γάλα.

Οπότε μόλις πήξει την στρώνω από πάνω στα μπισκότα. Επίσης η κρέμα είναι της στιγμής που την χτυπάμε με το μίξερ χειρός. Όχι η άλλη που την βράζουμε.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Metaxia Kokkinou“ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕύκολη και πεντανόστιμη Πατατοσαλάτα – Το τέλειο συνοδευτικό
Επόμενο άρθροΠαξιμάδια νηστίσιμα με γεύση μαστίχας