Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
4 αυγά
Μισό ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι γιαούρτι
Μισό ποτήρι φυτικό έλαιο
1,5 ποτήρι σιμιγδάλι
1 ποτήρι αλεύρι
1 μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Ξύσμα από 1,5 λεμόνι
1 ποτήρι ψιλοκομμένο καρύδι

Σιρόπι
3 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτηρια νερό
1 κομμάτι λεμονιού

Εκτέλεση
Πρώτα φτιάχνουμε το σιρόπι. Ενώνουμε το νερό, τη ζάχαρη και το λεμόνι και βράζουμε για 5 λεπτά από τη στιγμή που αρχίζει ο βρασμός. Αφήνουμε να κρυώσει.

Δες και αυτό!
Γλυκό ψυγείου με γιαούρτι

Σε ένα μπολ ρίχνουμε 4 αυγά,μισό ποτήρι νερού ζάχαρη και χτυπάμε να γίνει αφρός. Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι , το λάδι, τη βανίλια και χτυπάμε. Σταματάμε το χτύπημα με το μίξερ και προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το αλεύρι, το μπέικιν , το ξύσμα λεμονιού, το καρύδι και ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά.

Δες και αυτό!
Μια πίτα παραδοσιακή με χοιρινό (ΑΓΡΑΦΑ Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΗΠΕΙΡΟΣ)

Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς .

Κόβουμε σε κομμάτια και σιροπιάζουμε με το κρύο σιρόπι.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση