Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

ΥΛΙΚΑ:
500 γραμμαρια χονδρο σιμιγδαλι,
100 ml ελαιολαδο,
250 γραμμαρια ζαχαρη,
3 νεροποτηρα νερο,
100 γραμμαρια ασπρα αμυγδαλα,
λιγο κανελα

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε το σιμιγδαλι και το λαδι σε.βαθυ τηγανι και ανακατευουμε στο χαμηλο μεχρι να παρει ωραιο χρωμα!

Στο τελευταιο πενταλεπτο ριχνουμε και τα αμυγδαλα.και την κανελα! Βαζουμε στην κατσαρολα το νερο και την ζαχαρη και μολις αρχιζει να βραζει ριχνουμε το μιγμα σιμιγδαλιου ανακατευουμε και κλεινουμε το καπακι αφηνουμε στο χαμηλο να βρασει 3 λεπτα!

Το κατεβαζουμε βαζουμε ενδιαμεσα στο καπακι και στην κατσαρολα μια πετσετα νωπη κουζινας και το κλεινουμε καλα!Το αφηνουμε για 20 λεπτα!

Στην συνεχεια το βαζουμε σε οτι σκευος θελουμε!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΣπιτικός μουσακάς που θα αγαπηθεί
Επόμενο άρθροΩραία τάρτα με σπανάκι και φινόκιο! Τέλεια για τραπέζι