Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

2 ½ φλυτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 φρέσκα κρεμμύδια
1 ματσάκι μάραθο
Αλάτι
Πιπέρι
Καλαμποκέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το μάραθο και τα τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ. Συμπληρώνουμε το αλεύρι και λίγο νερό, τόσο ώστε να δημιουργήσουμε ένα σκληρό μείγμα.

Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε το λάδι να κάψει σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία και αρχίζουμε να τοποθετούμε τους κεφτέδες. Για μεγαλύτερη ευκολία, παίρνουμε με κουτάλι το οποίο έχουμε βουτήξει στο νερό υλικό από το μίγμα μας και το τοποθετούμε στο καυτό λάδι.

Αφήνουμε να τηγανιστούν οι κεφτέδες έως ότου αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα. Δεν ξεχνάμε να βουτάμε κάθε φορά το κουτάλι μας στο νερό ώστε να μην κολλάει με το μίγμα.

Μόλις αφαιρέσουμε από το τηγάνι τους μαραθοκεφτέδες, τους τοποθετούμε σε χαρτοπετσέτα ώστε να απορροφηθεί το επιπλέον λάδι και απολαμβάνουμε σερβίροντας με γιαούρτι.

Διαφήμιση

Photo credit to mygreekdish.com

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΖουμερά μπιφτέκια στον φούρνο με λεμονάτες πατάτες
Επόμενο άρθροΖακυνθινή φρυγανιά