Υπέροχοι και αφράτοι κουραμπιέδες
Connect with us

Συνταγές

Υπέροχοι και αφράτοι κουραμπιέδες

Η Συνταγή είναι από κ. Κατερίνα Μανδελένη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
300 τα γραμμάρια για το βουτυρο μαλακό μέσα στο μιξερ

110 γραμμάρια προσθετουμε ζαχαρη όχι την κρυσταλλική την άλλη την αχνη

Παράλληλα καβουρδιζουμε στον φούρνο αμυγδαλο 110 γραμμάρια ένα δεκαλεπτακι.

Το βούτυρο κι τη ζάχαρη τα χτυπάμε στα είκοσι λεπτά

Αφού λοιπόν έγινε αφράτο μειγμα βάζουμε μέσα 600 Γραμμάρια αλευρι

Το πρόσθετουμε διαδοχικα μαζί με τη βανίλια και το αμύγδαλο

60 γραμμαρια κονιακ

τα πλαθουμε όλα μαζι σαν κεφτεδες

Προθερμασμενος φούρνος 170 βαθμούς για 20 λεπτά με μισή ώρα…

Κι όταν τους ξεφουρνισετε Ριχνετε ζάχαρη αχνη Να απλώνεται επάνω τους

Η Συνταγή είναι από κ. Κατερίνα Μανδελένη“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση
×
Μπιφτέκια Λαχανικών με ή χωρίς λάδι (νηστίσιμα)!