Η Συνταγή είναι από κ. Κατερίνα Μανδελένη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
300 τα γραμμάρια για το βουτυρο μαλακό μέσα στο μιξερ

Διαφήμιση

110 γραμμάρια προσθετουμε ζαχαρη όχι την κρυσταλλική την άλλη την αχνη

Παράλληλα καβουρδιζουμε στον φούρνο αμυγδαλο 110 γραμμάρια ένα δεκαλεπτακι.

Το βούτυρο κι τη ζάχαρη τα χτυπάμε στα είκοσι λεπτά

Αφού λοιπόν έγινε αφράτο μειγμα βάζουμε μέσα 600 Γραμμάρια αλευρι

Το πρόσθετουμε διαδοχικα μαζί με τη βανίλια και το αμύγδαλο

60 γραμμαρια κονιακ

τα πλαθουμε όλα μαζι σαν κεφτεδες

Προθερμασμενος φούρνος 170 βαθμούς για 20 λεπτά με μισή ώρα…

Κι όταν τους ξεφουρνισετε Ριχνετε ζάχαρη αχνη Να απλώνεται επάνω τους

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Κατερίνα Μανδελένη“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΟ καρυδάτος μπακλαβάς των Χριστουγέννων
Επόμενο άρθροΚεϊκάκια με σοκοφρέτα, σκέτη ζωγραφιά