Διαφήμιση

Υλικά

  • 3,4 φρέσκες ντομάτες, αποφλοιωμένες και σε κύβους(400 γρ.)
  • 1 κουταλιά της σούπας (14 g) ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1/2 κουταλάκι (3g) ζάχαρη
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κουταλάκι (1g) ξηρή ρίγανη
  • 1 κουταλάκι (1g) ξηρό βασιλικό
  • κόκκινο πιπέρι, προαιρετικό
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

1.- Σε ένα κατσαρολάκι  βάζουμε ελαιόλαδο σε μέτρια-χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ρίχνουμε σε κύβους τις ντομάτες. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το βασιλικό, τη ρίγανη, τη δάφνη, το πιπέρι ,το αλάτι και το κόκκικο πιπέρι.

2.- Σιγοβράζουμε για περίπου 10 λεπτά .

3.- Βγάζουμε  από τη φωτιά και αφήνουμε  να κρυώσει λίγο πριν από τη χρήση .

4.- Διατηρείται  στο ψυγείο μέχρι και μια εβδομάδα .

via

Διαφήμιση

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΤέλειες Μπάρες καραμέλας-μήλου !
Επόμενο άρθροΠίτσα σε σχήμα δακτυλίδι ! Εντυπωσιακό αλλά και νοστιμότατο!