Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά:

  • 1/2 κιλό κολοκύθα κίτρινη τριμμένη στον χοντρό τρίφτη
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού τυρί φέτα πικάντικη
  • 1 γιαούρτι
  • 2 αυγά
  • 2 κρεμμύδια ξερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 χούφτα φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι μπόλικο
  • βούτυρο

Εκτέλεση:

Τρίβουμε σε μια λεκάνη με τον χοντρό τρίφτη τα κολοκυθάκια και δεν τα στραγγίζουμε.Στην συνέχεια τρίβουμε στον λεπτό τρίφτη το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε στο μείγμα το τυρί , το αλάτι , το πιπέρι, το μαϊντανό, τον δυόσμο , το γιαούρτι  και τα αυγά.

Δες και αυτό!
Ένα cheese cake διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ένα cheese cake σοκολάτας – nutella

Ανακατεύουμε το μείγμα καλά με το μισό λάδι.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο και βάζουμε το ταψί αφού το έχουμε αλείψει με το βούτυρο.
Αφού ζεσταθεί το ταψί και λιώσει το βούτυρο το πασπαλίζουμε με αλεύρι και ρίχνουμε το μείγμα.

Αφού το στρώσουμε καλά προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι γύρω γύρω.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μια ώρα μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Δες και αυτό!
Dubonnet fizz

Καλή σας όρεξη! – koyzinopagida

Διαφήμιση