Δοκιμάστε αυτή την πολύ γευστική ομελέτα. Το κουνουπίδι κάνει την διαφορά..

ΥΛΙΚΑ

3 πατάτες
4 αυγά
350 gr κουνουπίδι (χωρίς τα κοτσάνια)
2 λουκάνικα φρανκφούρτης
150 ml γάλα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τηγανίζουμε τις πατάτες και προσθέτουμε όταν αυτές είναι μισοτηγανισμένες, τα ψιλοκομμένα λουκάνικα και τα κομμάτια από το κουνουπίδι. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να τηγανιστούν σε μέτρια θερμοκρασία.

Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα. Μόλις τηγανιστούν τα λαχανικά μας, συμπληρώνουμε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι και το αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια θερμοκρασία.

Όταν ψηθεί από τη μία μεριά, αναποδογυρίζουμε την ομελέτα μας χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πιάτο και με μεγάλη προσοχή ώστε να μην τη διαλύσουμε. Την αφήνουμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά και στην συνέχεια τη σερβίρουμε.

Οι μικροί μας φίλοι δεν θα μπορούν να ξεχωρίσουν το κουνουπίδι από τις πατάτες, και θα φάνε την ομελέτα με μεγάλη ευκολία!

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠολύ ωραία μαμαδίστικα ροξάκια, λαχταριστά με πορτοκάλι
Επόμενο άρθροΛαχταριστά Τρουφάκια να τα τρως δυο δυο