Η Συνταγή είναι από κ. Henrieta Brucková-Hatzikosta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
700-800 γρ τυριά τριμμένα (εγώ έβαλα 760 γκούντα και ενταμ αλλά αν έχεις Και γραβιέρα βάλε λίγη 20-30γρ έτσι για την αλμύρα)
Έβαλα λιγάκι φέτα τριμμένη
4 αυγά
3κ.σ φαρίνα
1κ.γλ μπεικιν
Αλάτι (αν θέλει)
Πιπέρι
Λίγο φρέσκο δυόσμο

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα ρίχνεις όλα σε ένα μπολ…

Τα ανακατεύεις..

Κάνεις μπαλάκια και τα βάζεις για 1 ώρα στην κατάψυξη. τηγανίζεις σε ένα κατσαρολακι με καυτό λάδι (χρησιμοποίησα ηλιέλαιο). Όχι σε φριτέζα γιατί θα κολλήσει στον κάδο…

Δεν θέλουν παναρισμα.

Προσοχή, να μην βάλετε πολλές μπαλίτσες ταυτόχρονα στην κατσαρόλα, γιατί κολλάνε μεταξύ τους.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Henrieta Brucková-Hatzikosta “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΤραγανά και μοσχομυριστά σαραγλί με φιστίκι Αιγίνης
Επόμενο άρθροΑπίθανο γλυκό, αγαπημένο τιραμισού χωρίς αυγά..