Η Συνταγή είναι από κ. Stella Zormba – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
Περίπου 400 γραμ κεικ
1πακετο πτι μπερ
200 γραμ καρυδια
150 γραμ κουβερτουρα
1κουταλ καννελα
2κουταλ μελι
200 γραμ βουτυρο
Μισό σφινακι κονιακ

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε το κέικ στο μπλέντερ σπάμε με το χέρι τα μπισκότα κόβουμε τα καρυδια

Ρίχνουμε το κονιακ την καννελα λιώνουμε σοκολάτα και το βούτυρο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί τα κάνουμε 2 μασουρια και τα βάζουμε 2 ώρες στην κατάψυξη

Μετά λιώνουμε 300 γραμ κουβερτουρα με 2κουταλιες λάδι κόβουμε σε μεριδουλες και τις βουτάμε στην σοκολάτα

Τέλος τα τυλιγουμε σε αλουμνοχαρτο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Stella Zormba “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΚαλαμαράκια με μακαρόνια
Επόμενο άρθροΠολύ αφράτα και λαχταριστά γλυκά ψωμάκια