Google Translate EnglishGermanGreek

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Georgia Stergioudi”

ΥΛΙΚΑ
150 γρ. γραβιέρα
100 γρ μοτσαρέλα
200 γρ γκούντα
3 γεμάτες κ.σ αλεύρι
1 +1/2 κ.γ μπέικιν
πιπέρι
3 αυγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε καλά τα αυγά.ανακατεύουμε όλα θα υλικά μαζι .τα ζυμώνουμε καλά όπως ζυμώνουμε τον κιμά

Πλάθουμε σε μπαλάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο 20΄-30΄ .Τηγανίζουμε ρίχνοντας τα σε μπόλικο λάδι λίγα λίγα για να μην πέφτει η θερμοκρασία του λαδιού

Τα τοποθετουμε σε χαρτί να φύγει το περιττό λάδι..

Βγαίνουν 18 με 22 κασεροκροκέτες ανάλογα με το μέγεθος που θα τα πλάσετε.

Διαφήμιση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Georgia Stergioudi”