Διαφήμιση

Η Εκτέλεση είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε πατάτες από την μεριά του τρίφτη που είναι για τις λεπτές φέτες

Τις βάζουμε μέσα στο νερό και αλλάζουμε τουλάχιστο 5-6 νερά,τα αφήνουμε περίπου 20 λεπτά μέσα στο νερό έως 30 λεπτά για να σκληρύνουν και να έχουν επιτυχία.

Προσθέτουμε λίγο πιπέρι, ρίγανη, αλάτι, αν θέλετε και πάπρικα γλυκιά. ότι σας αρέσει γενικά

Τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι, κατά προτίμηση αραβοσιτελαιο

Τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑυτά τα κορνέ είναι το κάτι ΑΛΛΟ!
Επόμενο άρθροΔοκιμασμένη συνταγή για πετυχημένα μελομακάρονα με καρύδι