Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Niki Koukaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ:
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι σπορέλαιο,
1 ποτήρι ζάχαρη,
1 φακελάκι μπέικιν ,
1 βανίλια,ξύσμα πορτοκαλιού,
700 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το λάδι με τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού, τη βανίλια ,το ξύσμα πορτοκαλιού, το μπέικιν και τέλος το αλεύρι .

Ζυμώνουμε τόσο όσο να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας.

Τα πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα.

Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15-20′ λεπτά για να είναι αφράτα.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Niki Koukaki“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕκπληκτική νηστίσιμη αμυγδαλόπιτα με ωραία υλικά
Επόμενο άρθροΡαβανί βυζαντινό με κρέμα, από την Πόλη