Η Συνταγή είναι από κ. Ρήνα Κοντού – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
600 γραμμάρια ζάχαρη
500mνερο
στη μύτη από το κουταλάκι του γλυκού ξυνο
6 κουταλιες Κον φλαουερ
4 σταγόνες χρώμα
2 κουταλακια ροδονερο ζαχαροπλαστικής
1 ζελατίνη
ινδοκαρυδο από πάνω το οποίο ανακατεύω με
3 κουταλιες σούπας ζάχαρη αχνη
1 κουταλιά Κον φλαουερ
100 γραμμάρια ινδοκαρυδο.

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε κατσαρόλα τη ζάχαρη και το νερό κρατώ ένα φλυτζάνι του τσαγιού νερό να διαλύσουμε το κον.φλαουερ

Προσθέτουμε το ξυνο διαλύω το Κον φλαουερ το προσθετουμε και αυτό τη ζελατίνη το χρώμα και το ροδονερο

Το ανακατεύουμε συνέχεια στη φωτιά μην κολλήσει μόλις πήξει το απλώνουμε σε ταψί το αφήνουμε 1 μέρα το κόβω κομμάτια

Τα βάζουμε στο ινδοκαρυδομε την άχνη και.το Κον φλαουερ

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ρήνα Κοντού “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΚυπριακό Χριστουγεννιάτικο κέικ και είναι πραγματικά πεντανόστιμο
Επόμενο άρθροΥπέροχα και πετυχημένα μελομακάρονα