Η Συνταγή είναι της κ. Θεογνωστου Φροσω – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”

ΥΛΙΚΑ
1/2 κούπα.αραβοσίτελαιο
3αυγά
100γρ στραγγιστό γιαούρτι
250γρ φετα
250γρ κίτρινα τυριά διάφορα
150 γρ ζαμπόν ψιλοκομμένο
2κολοκυθάκια τριμμένα
2κουπες farina up
Λίγο πιπέρι
1/4κτ.γλ,πάπρικα γλυκιά

Διαφήμιση

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπώλ
Ρίχνουμε μέσα το αραβοσίτελαιο και το γιαουρτι και ανακατεύουμε

(Εχουμε τρίψει τα κολοκυθάκια και τα έχουμε αλατισει )
Τα στραγγίζουμε καλά και τα βαζουμε μέσα στο μπωλ .

Βάζουμε τα τυριά το ζαμπόν και ανακατεύουμε απαλά
Προσθέτουμε το αλεύρι και τα μπαχαρικά.

Ανακατεύουμε απαλά
Βάζουμε το μίγμα σε ατομικά φορμάκια ( γινονται 24 τεμάχια )

Βάζουμε επάνω από 1/2 ντοματίνη ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170βαθμούς αέρα για 45λεπτα
Ή αναλόγως με τον φούρνο σας

Οταν βυθίσεται μεσα στο κέϊκ μια οδοντογλυφίδα και βγει καθαρή ειναι έτοιμα σερβίρεται συνοδεία με Αριάνη!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Θεογνωστου Φροσω“ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΜία αφράτη και εύκολη ανάποδη μηλόπιτα
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο λεμονάτο!