Η Συνταγή είναι από κ. Juli Ioannidou – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Η πιο εύκολη και η πιο νόστιμη!

ΥΛΙΚΑ
1 κεσεδακι γιαούρτι 200 γρ.
1 κεσεδακι από το γιαούρτι ηλιέλαιο
1 κεσεδακι από το γιαούρτι γάλα
2 αυγα
250 γρ. Φετα
100 γρ. κεφαλοτυρι η γραβιέρα
400 γρ. αλεύρι
2 κουταλάκια μπεκιν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε σε λαδωμένο ταψί και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινισει.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Juli Ioannidou“ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕξαιρετική, υπέροχη, γευστική καρυδόπιτα που στάζει μέλι
Επόμενο άρθροΖουμερό κέικ σοκολάτας με αμύγδαλα και ξύσμα σοκολάτας. Σκέτη απόλαυση!