Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 2/3 φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο 1 φλιτζάνι ζεστό γάλα 2/3 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι 2 αυγά 1 μπέικιν πάουντερ Αλεύρι νισεστέ […]

Διαφήμιση

Υλικά
2/3 φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
1 φλιτζάνι ζεστό γάλα
2/3 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
2 αυγά
1 μπέικιν πάουντερ
Αλεύρι
νισεστέ
Τυρί φέτα
1 και μισή φλιτζάνια φυτικό έλαιο και βούτυρο (μισό Μισό)

Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το γάλα, τα αυγά σε ένα μπολ. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι ,το αλάτι και το μπέικιν. Τέλος ρίχνουμε το λάδι και ζυμώνουμε καλά. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 κομμάτια , σκεπάζουμε και αφήνουμε για 20 λεπτά.

Παίρνουμε ένα ένα κομμάτι ζύμης ,ανοίγουμε φύλλο ρίχνοντας αρκετό αλεύρι με νισεστέ και διπλώνουμε σε φάκελο.
* Ανοίγουμε το πρώτο φύλλο και το τοποθετούμε σε ταψί .

Από πάνω ανοίγουμε και τοποθετούμε το δεύτερο φύλλο. Πασπαλίζετε με τυρί. Κάνετε το ίδιο με άλλα δύο φύλλα. Κόβουμε την πίτα ρίχνουμε το μείγμα λάδι βούτυρο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 180 ° για μία ώρα.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ