Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”

βγαίνουν περίπου 20-25 κομμάτια..

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
2 πακ. μπισκότα digestive
2 μπανάνες ώριμες
Μισό κουτί ζαχαρουχο καραμελωμενο
(3 κ.σ. περιπου)
2 κουβερτουρες για επικαλυψη
Extra καραμελα για γαρνιρισμα
Μπισκοτα θρυματισμενα για γαρνιρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα θρυμματιζουμε, τα Ρίχνουμε σε ένα μπολ…

Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες, τις πολτοποιουμε με ενα πιρουνι και τις προσθέσουμε στα μπισκοτα, ριχνουμε την καραμέλα συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθουν.

Βάζουμε το μπολ για 30 λεπτά στην κατάψυξη για να σφίξει λίγο το μείγμα… Σπάμε την σοκολάτα σε κομμάτια και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.

Βγάζουμε το μπολ από την κατάψυξη, πλαθουμε μπαλακια και τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα, τα αφήνουμε να σταθούν και να κρυώσουν πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.

Γαρνίρουμε με τριμμενα μπισκοτα και καραμελα. Τα βαζουμε στο ψυγειο…

Διαφήμιση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΜπιφτέκια με πράσα και πατάτες στην γάστρα
Επόμενο άρθροΕλαφρύ γλυκάκι με μπισκότα