Η Συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια‎ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην λεκάνη μας 1 κιλό αλεύρι,2 κούπες νερό χλιαρό,1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,4 κουταλιές της σούπας ξίδι,1 κουταλάκι του γλυκού ξερή μαγιά και το ζυμώνουμε.

Το σκεπάζουμε για 1 ώρα.

Την χωρίζουμε σε 10 η 12 μπαλάκια τα οποία ανά δυο βουτυρώνοντας τα ανοίγουμε φύλλο.

Βάζουμε στη άκρη του φύλλου τριμμένη φέτα και ρολάρουμε 2 φορές και το κόβουμε το στριφογυρίζουμε και το κάνουμε σαλιγκάρι.

Κάνουμε όλη την ίδια διαδικασία για όλα.

Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα στο ταψί μας τα βουτυρώνουμε και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα μέχρι να κοκκινίσουν

Περίπου 40 λεπτά

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια‎ “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.