Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένο στον τρίφτη 3 […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένο στον τρίφτη
3 αυγά
300 γραμμάρια φέτα σπασμένη με το πιρούνι
100 ml ελαιόλαδο
300 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
300 γραμμάρια αλέυρι γ.ο.χ μαζί με 1 κ.γ μπέικιν
Καλαμποκάλευρο για το ταψί + λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα μπολ αφού τα έχουμε στραγγίξει.

Προσθέτουμε τα αυγά την φέτα Αλάτι πιπέρι το λάδι το γιαούρτι και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το αλεύρι και φτιάχνουμε ένα χυλό.Σε ένα ταψί βάζουμε λάδι και πασπαλίζουμε με λίγο καλαμποκάλευρο.

Ρίχνουμε τον χυλό αν θέλουμε σπάμε λίγο φέτα ακόμα

Ρίχνουμε λίγο λάδι και ψήνουμε στους 190 στις αντιστάσεις 40-50 λεπτά

Η Συνταγή είναι από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.