ΥΛΙΚΑ

Διαφήμιση

Πατάτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Σκόνη σκόρδου
Ιταλικά καρυκεύματα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χωρίς να καθαρίσουμε τις πατάτες από τη φλούδα τους, τις κόβουμε κατά μήκος και κατόπιν σε μορφή σφήνας. Στην συνέχεια προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπώλ μαζί με το ελαιόλαδο, την σκόνη σκόρδου, το αλάτι, το πιπέρι και τα ιταλικά καρυκεύματα.

Σε ένα ταψί βάζουμε τις πατάτες σε ένα στρώμα και έτσι ώστε η φλούδα να ακουμπάει στο ταψί. Προηγουμένως, έχουμε ρίξει στο ταψί σπρέι μαγειρικής.

Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά.Μπορούμε να τις γαρνίρουμε με φρέσκο μαϊντανό και να σερβίρουμε με κέτσαπ, ράντσο ή άλλη σάλτσα επιλογής.

Διαφήμιση

photo credit

 

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΣούπερ απολαυστικό βυζαντινό
Επόμενο άρθροΚέικ μήλου με ελαιόλαδο και σταφίδες