Τραγανά μπισκοτάκια που λιώνουν στο στόμα... Το βούτυρο και το αμύγδαλο απογειώνουν την γεύση τους
Connect with us

Γλυκα

Τραγανά μπισκοτάκια που λιώνουν στο στόμα… Το βούτυρο και το αμύγδαλο απογειώνουν την γεύση τους

Η Συνταγή είναι από κ. Stelios Harula Nod – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Τα υλικα λιγα και γινονται ευκολα.

ΥΛΙΚΑ
150 γρ βούτυρο σε θερμοκρασια δωματιου
70 γρ ζάχαρη
1 βανιλια
2 κροκους αυγων
100 γρ αμυγδαλο πολυ καλα τριμμενο
200 γρ αλευρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε το βούτυρο με την ζάχαρη και την βανιλια

Προσθετουμε ενα ενα τα αυγα το τριμμενο αμυγδαλο και στο τελος το αλευρι

Το τυλιγουμε με μεμβρανη σε μπαλα και στο ψυγειο να παγωσει

Πλαθουμε 3 μικρα ρολα και Κοβουμε σε μικρα κομματια

Ανοιγουμε σε μικρα πεταλακια

Ψηνουμε στους 170 για δεκα λεπτα

Αφηνουμε να κρυωσουν και πασπαλιζουμε με άχνη

Η Συνταγή είναι από κ. Stelios Harula Nod “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!