Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Δήμητρα Λυμπεράκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. Υλικα: 1 ποτηρι σπορελαιο 1 ποτηρι ζαχαρη 1/2 […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Δήμητρα Λυμπεράκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικα:
1 ποτηρι σπορελαιο
1 ποτηρι ζαχαρη
1/2 ποτηρι χυμος πορτοκαλιου
1/2 κουταλακι σοδα
1 βανιλια
1/2 φακελακι μπεικιν
οσο αλευρι σηκωσει

Εκτελεση:
Ανακατευουμε τη ζαχαρη με το σπορελαιο.Διαλυουμε τη σοδα στο χυμο πορτοκαλι και προσθετουμε στο μειγμα.Μετα βαζουμε τα υπολοιπα υλικα και ζυμωνουμε μεχρι να γινει μια ευπλαστη ζυμη.

Παιρνουμε μερος της ζυμης και ανοιγουμε με πλαστη αναμεσα σε φυλλα λαδοκολας.Τοποθετουμε τα μπισκοτα στο ταψι(δεν χρειαζεται ιδιαιτερη αποσταση μεταξυ τους γιατι δεν απλωνουν) και ψηνουμε στοτς 180 βαθμους για 20 λεπτα (μεχρι να παρουν χρωμα) στις αντιστασεις.

Εγω σημερα χρησιμοποιησα τον καινουριο μου πλαστη με σχεδια!!!
Καλη επιτυχια σε οποια/ον προσπαθησει να τα κανει.

Η Συνταγή είναι της κ. Δήμητρα Λυμπεράκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.