Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. Από τα πιο γευστικά ,απλά αλλά και πολύ […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Από τα πιο γευστικά ,απλά αλλά και πολύ υγιεινά γλυκίσματα.

ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό φέτα Μυτιλήνης
1 φύλλο χωριάτικο που το έχετε αποψύξει και το χρησιμοποιείτε κρύο (δεν το θελουμε όλο)
1 ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο
1 κ.γ. σουσάμι
¼ κ.γ μαυροκούκι (μαύρο σουσάμι)
3-4 κ.γ. καλό ελληνικό μέλι
100 μλ. ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τυλιγουμε την φετα σε φύλλο κρουστας αλοιφουμε με το ασπραδι να κλεισουμε τις ακρες και το βαζουμε για καμια ωριτσα στην καταψυξη.

Το βγαζουμε απο την καταψυξη τηγανίζουμε και περιχυνουμε με μελι και σουσαμι ή μαυροκουκι

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.