Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικα για 16 μπολακια 1 λιτρο γαλα 160 γρ.αχνη ζαχαρη 200 γρ.μαργαρινη λιωμενη 160 γρ.κορν φλαουρ 2 βανιλιες 1 κροκο […]

Διαφήμιση

Υλικα για 16 μπολακια

1 λιτρο γαλα
160 γρ.αχνη ζαχαρη
200 γρ.μαργαρινη λιωμενη
160 γρ.κορν φλαουρ
2 βανιλιες
1 κροκο αυγου
200 γρ.σαντγι
2 πακετα μπισκοτα σφολιατινια (500 γρ.)

Εκτελεση

-Ανακατευω με ενα συρμα την μαργαρινη με την αχνη και τις βανιλιες και προσθετω και τον κροκο.Το αφηνω στην ακρη.
-Βαζω το γαλα σε κατσαρολα και ρχνω και ανακατευω το κορν φλαουρ και ανοιγω τη φωτια.Ανακατευω συνεχεια μεχρι να πηξει η κρεμα.Κατεβαζω απ τη φωτια και προσθετω αμεσως το μιγμα με την μαργαρινη.Ανακατευω καλα και αδειαζω το μιγμα σ ενα μπολ,σκεπαζω με μεμβρανη και αφηνω να κρυωσει καλα.
Μοιραζω απο λιγη κρεμα στα μπολακια,μετα μπισκοτα,παλι κρεμα,παλι μπισκοτα,απο πανω λιγη σαντιγι και τελος πασπαλιζω την επιφανεια με τριμμενο μπισκοτο.

Ετοιμο!!!

Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο facebook: Οι Λιχουδιές της Σόφης!

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση