ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ, ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΡΕΒΑΝΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ
Connect with us

Γλυκα

ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ, ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΡΕΒΑΝΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Tzeni Tsanaktsidou‎ – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

2,5 κουπες σιμιγδαλι χοντρο,
100 γραμμαρια.ζαχαρη,
100 ml σπορελαιο,
100 γραμμαρια καρυδα,
1 βανιλια,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ,
μισο κιυταλακι του γλυκου σοδα σκονη,
370 ml χυμο φρεσκου πορτοκαλιου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετουμε στο μπολ το σιμιγδαλι,την ζαχαρη,το σπορελαιο και τα ζυμωνουμε με το χερι να γινει ψιχουλιαστο

Στην συνεχεια ριχνουμε την βανιλια,το μπεικιν,την σοδα και την καρυδα και ανακατευουμε με μαριζ

Τελος ριχνουμε λιγο λιγο το χυμο και ανακατευουμε να φερουμε το επιθυμητο αποτελεσμα

Βουτυρωνουμε 2 μικρα ταψακια η ενα μεγαλο 28 νουμερο

Τοποθετουμε το μιγμα το ισιωνουμε βαζουμε οανω αμυγδαλα ασπρα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 35 λεπτα αναλογα τον φουρνο

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 2 ποτηρια νερου νερο,με.2 ποτηρια νερου ζαχαρη,το χυμο απο ενα πορτοκαλι για 4 λεπτα

Σιροπιαζουμε ζεστο γλυκο,χλιαρο σιροπι

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Tzeni Tsanaktsidou‎ “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!