Υλικά
16 μπάρες ‏σοκολάτες Kinder Bueno
4 ‏σοκολάτες Kinder Bueno
400 ml ‏κρέμα γάλακτος
200 ml ‏ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. ‏nutella

Υλικά για την επικάλυψη
250 γρ. ‏κουβερτούρα σοκολάτας
250 γρ. ‏κρέμα γάλακτο

Εκτέλεση
1
Λιώνετε τις Kinder σοκολάτες.

2
Χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος ώστε να γίνει σαντιγί.

3
Προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα και τις λιωμένες Kinder. Συνεχίστε προσθέτοντας τη nutella και ανακατέψτε λίγο ακόμα.

4
Τέλος προσθέστε τα κομμάτια Kinder Bueno.

5
Στρώνετε αντικολλητική μεμβράνη σε μια μακρόστενη φόρμα και ρίχνετε το μείγμα σας εκεί.

6
Έπειτα αφήνετε το μείγμα στη κατάψυξη για 5 ώρες.

7
Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να βγάζει φυσαλίδες στα τοιχώματα την αποσύρετε. Αφού ψιλοκόψετε τη κουβερτούρα περιχύνετε με την καυτή κρέμα γάλακτος.

8
Αφήνετε για 2-3 λεπτά το μείγμα χωρίς να ανακατέψετε και έπειτα αφού ανακατέψετε κι έχετε ένα μείγμα λείο και ομοιογενές το αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

9
Περιχύνετε το παγωτό με την λιωμένη σοκολάτα γκανάς.

foodmaniacs.gr

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕύκολο, γρήγορο και τέλειο μαζί! Μία από τις ωραιότερες συνταγές για σουφλέ που έχουμε δοκιμάσει ποτέ.
Επόμενο άρθροΕύκολα και πολύ γρήγορα Νηστίσιμα παστάκια σε μόλις 10 λεπτά.. Και πολύ οικονομικά