Η Συνταγή είναι από κ. Μαρία Λαζάκη Παπαγεωργίου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Υλικά:
500 γρ αλεύρι που φουσκώνει
250 γρ μαργαρίνη.
1/1/4 κούπα γάλα.
2 /1/2 κούπες ζάχαρη.
4 αβγά
2 βανιλιες.
2 κ σ κακάο και λιγο χρώμα ζαχαροπλαστικης.

Εκτελεση:
Χτυπάμε τα υλικά για το κέικ κανονικά και το χωρίζουμε σε τρια μερη.Το ένα το αφήνουμε όπως είναι.

Στο δεύτερο βάζουμε το κακάο και ανακατεύουμε και στο τρίτο ρίχνουμε σταγόνες απο χρώμα ζαχαροπλαστικης της αρεσκείας μας.παίρνουμε 3 κουτάλια ενα για το κάθε χρώμα.

Ξεκινάμε απο το άχρωμο και τοποθετούμε στο κέντρο του ταψιού 1 κουταλιά μετά 1 κουταλιά κακάο απο πάνω και 1 κουταλιά χρώμα και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικα μας.

Στο τέλος αν θελουμε κάνουμε και το σχέδιο μας με μια οδοντογλυφίδα.Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Μαρία Λαζάκη Παπαγεωργίου“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΦανταστικές τυρόπιτες κουρού! Τέλεια φτιαγμένες
Επόμενο άρθροΣούπερ τεμπελόπιτα με φέτα