Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το κανονικό ραβανί!

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
3 Αυγά
1 κουπάκι γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
3/4 του φλιτζανιού σιμιγδάλι χονδρό
1/2 φλιτζάνι αλεύρι φαρίνα.
2 γεμάτα κουταλάκια του γλυκού μπεικιν
ξύσμα πορτοκαλιού και 1 βανίλια.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη χτυπάμε τα αυγά με το μίξερ χειρός, στην συνέχεια ρίχνουμε την ζάχαρη ,χτυπάμε λίγο ακόμα και ρίχνουμε το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε

Βάζουμε το μείγμα σε μικρο πυρέξ 33χ23 c.m και ψήνουμε στους 180 μέχρι να καρφώνουμε το μαχαίρι και να βγαίνει στεγνό!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 φλιτζάνια τσαγιού νερό, σε ένα μικρο κατσαρολακι με 1,1/2 κούπα ζάχαρη και σταγόνες από μισό λεμόνι, έβρασα 10 λεπτά

Σιρόπιαζουμε το γλυκό με καυτό σιρόπι ενώ το ραβανί είχε κρυώσει

αν θέλετε πασπαλίστε με ινδοκαρυδο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑυτά τα cookies Μπισκότα αν και έχουν λίγα υλικά, λιώνουν στο στόμα
Επόμενο άρθροΟι πιο εύκολοι και γευστικοί κουραμπιέδες που έχετε ποτέ φτιάξει