Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
800 ml.γάλα
καφέ στιγμής ή λικέρ για το βρέξιμο των μπισκότωναμυγδαλάκι καβουρδισμένο ή τρούφα για το πασπάλισμαΕκτέλεση
Βουτάμε τα μπισκότα στο υγρό που επιλέγουμε (καφέ ή λικέρ)
και τα στρώνουμε σε ένα PYREX (20χ33)

SV102200

SV102201

Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της βανίλιας
με τα 400 ml από το γάλα.

SV102202

Διαφήμιση

Στρώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα.

SV102203

Στρώνουμε άλλη μία σειρά με μπισκότα βουτώντας
και πάλι στον καφέ ή το λικέρ.

SV102204

Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της σοκολάτας
με τα άλλα 400 ml γάλα.

SV102205

Στρώνουμε και πάλι πάνω στα μπισκότα.

SV102207

Στολίζουμε με ό,τι μας αρέσει.

SV102209

Διαφήμιση

Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί στο ψυγείο τουλάχιστον
2 ώρες πριν το σερβίρουμε.

SV102226

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΚριτσίνια
Επόμενο άρθροΤούρτα σοκολάτας με γιαούρτι και δημητριακά