Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ 2 φλυτζ. ‏κρέμα γάλακτος 2 φλυτζ. ‏τυρί μασκαρπόνε 1 ‏κλωναράκι βανίλιας (τους σπόρους) 2 ‏κρόκους 2 κ.σ. ‏ζάχαρη 2 φλυτζ, ‏Nutella 2/3 φλυτζ. ‏γάλα πλήρες 12 ‏μπισκότα σαβαγιάρ ‏κακάο σε σκόνη Εκτέλεση 1.Βάλτε τους κρόκους και τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε τα καλά μέχρι να αποκτήσει το μείγμα μια κρεμώδη υφή και […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
2 φλυτζ. ‏κρέμα γάλακτος
2 φλυτζ. ‏τυρί μασκαρπόνε
1 ‏κλωναράκι βανίλιας (τους σπόρους)
2 ‏κρόκους
2 κ.σ. ‏ζάχαρη
2 φλυτζ, ‏Nutella
2/3 φλυτζ. ‏γάλα πλήρες
12 ‏μπισκότα σαβαγιάρ
‏κακάο σε σκόνη

Εκτέλεση
1.Βάλτε τους κρόκους και τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε τα καλά μέχρι να αποκτήσει το μείγμα μια κρεμώδη υφή και ύστερα προσθέστε τη βανίλια και τη κρέμα γάλακτος. Χτυπήστε τα καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως και τότε προσθέστε ανακατεύοντας το τυρί μασκαρπόνε. Ύστερα αφήστε το μείγμα στην άκρη.

2.Ρίξτε το γάλα και 1 κ.σ. Nutella σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε ελαφριά τα υλικά ώστε να ομογενοποιηθούν. Ύστερα αφαιρέστε το τηγάνι από το μάτι και αφήστε το στην άκρη να κρυώσει.

3.Κατόπιν βουτήξτε τα μπισκότα σαβαγιάρ στο μείγμα με τη nutella και τοποθετείστε τα στη βάση ενός ταψιού. Καλύψτε τα μπισκότα με το 1/3 της κρέμας που ετοιμάσατε στην αρχή. Ρίξτε την υπόλοιπη nutella στο μείγμα με τη Nutella που έχει περισσέψει. Ύστερα ρίξτε το τελικό μείγμα με τη Nutella πάνω από το στρώμα με την κρέμα. Τέλος απλώστε πάνω από το στρώμα του μείγματος Nutella την υπόλοιπη κρέμα και τελειώστε πασπαλίζοντας με κακάο.

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : foodmaniacs