ΥΛΙΚΑ

2 φακελάκια ζελέ φράουλα
6 φλιτζάνια του καφέ αλεύρι
4 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη
3 βανίλιες
8 αυγά
1 κομπόστα ροδάκινο
1 Baking powder
1 μόρφατ
ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και το Baking και ανακατεύουμε απαλά. Τοποθετούμε την ζύμη σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 175 βαθμούς 20 λεπτά.

Κατόπιν ετοιμάζουμε το ζελέ και το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει ελαφρώς. Χτυπάμε το μόρφατ με λίγη άχνη . Στραγγίζουμε την κομπόστα και κόβουμε τα ροδάκινα σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το κρύο παντεσπάνι στην μέση, το ραντίζουμε με λίγο ζουμί από την κομπόστα και στρώνουμε το μόρφατ.

Βάζουμε το δεύτερο παντεσπάνι το ραντίζουμε με ζουμί κομπόστας και στρώνουμε τις φέτες ροδάκινου. Τέλος ρίχνουμε το ζελέ  από πάνω και βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το ζελέ.

Διαφήμιση

Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο www.trome.gr