Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Athena Kousta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. ΥΛΙΚΑ Παντεσπάνι Χτυπάμε 130γρ.ζαχαρη Με 4 αυγά 2 […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Athena Kousta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
Παντεσπάνι

Χτυπάμε 130γρ.ζαχαρη
Με 4 αυγά 2 βανίλιες για 5 λεπτά.
Στο μπλέντερ 100 γρ.αμυγδαλο το κάνουμε σκόνη μόλις είναι έτοιμο το 1 μείγμα Ρίχνουμε 1.5 κουτ.γλ.μπεικιν, το αμύγδαλο και 155γρ. Αλεύρι.
Ψήνουμε στους 180 περίπου 20 λεπτά

Κρέμα
1 λίτρο γάλα
90 γρ. Κορν φλαουερ
2 αυγά
200 γρ. Ζάχαρη
2 βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όταν δέσει η κρέμα στην φωτιά την κατεβάζουμε και προσθέτουμε 1 κουτ.σ.βουτηρο lurpark.

Όταν κρυώσει τελείως προσθέτουμε 500γρ. Σαντιγί χτυπημένη ίσως και λίγο παραπάνω.

Σιροπι για το πσντεσπανι 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι νερό 1 κ.γ.υγρο αμυγδάλου

Κόβουμε το παντεσπανι στα 2 σιροπιαζουμε και βάζουμε κρέμα κλείνουμε σιρόπι έχουμε έτοιμη λίγη σαντιγί με 2-3 κουταλιές άχνη και στρώνουμε. Ψήνουμε 1 1/2 κούπα φίλε πασπαλίζουμε και έτοιμη!!!

Η Συνταγή είναι της κ. Athena Kousta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση