Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά: 3 κόκκινες πιπεριές 3 πορτοκαλί πιπεριές 3 κίτρινες πιπεριές 200 γρ φέτα 100 γρ έμενταλ 100 γρ γκούντα 1 […]

Διαφήμιση
Υλικά:
3 κόκκινες πιπεριές
3 πορτοκαλί πιπεριές
3 κίτρινες πιπεριές
200 γρ φέτα
100 γρ έμενταλ
100 γρ γκούντα
1 κονσέρβα μανιτάρια
2-3 αβγά
πιπέρι
βασιλικός
θυμάρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ζεματίζουμε τις πιπεριές σε βραστό νερό ώστε να μαλακώσουν (περίπου 5-10 λεπτά).
Σοτάρουμε τα μανιτάρια με λίγο λάδι και αφήνουμε μέχρι να πιούν τα υγρά.
Σε ένα δοχείο αναμιγνύουμε τα τυριά τριμμένα και προσθέτουμε λιγο πιπέρι, το βασιλικό και τα αβγά με τα μανιτάρια.
Σε πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε τις πιπεριές και αφού τις έχουμε ανοίξει γεμίζουμε με το μείγμα των τυριών.
Πασπαλίζουμε με το θυμάρι, ρίχνουμε ελαιόλαδο, από μια κουταλιά γεμάτη της σούπας στην κάθε πιπεριά και ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 C.