Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Eleni Saltaoura – “συνταγες της Λιχουδας”. Αυτά τα έυκολα τυρομπαλάκια θα τα φτιάχνεις συνέχεια.. […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Eleni Saltaoura – “συνταγες της Λιχουδας”.

Αυτά τα έυκολα τυρομπαλάκια θα τα φτιάχνεις συνέχεια..

ΥΛΙΚΑ
350 γρ τυρί κίτρινο γκούντα
2 μεγάλα αυγά
5 κσ φαρίνα
λάδι για τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε το τυρί, προσθέτουμε τα αυγά και το αλεύρι και ζυμώνουμε καλά. Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει το μείγμα μου και να μπορουμε να πλάσουμε τα τυρομπαλάκια.

Βάζουμε το λάδι σε βαθύ σκεύος να ζεσταθεί καλά.

Πλάθουμε με βρεγμένα χέρια τα τυρομπαλάκια. Ελαφρά φουσκώνουν κατά το τηγάνισμα.

Ρίχνουμε λίγα-λίγα (4-5 τη φορά) και τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν.

Όταν τα ρίξουμε στο λάδι κάθονται κάτω. Με ένα πιρούνι τα σπρώχνουμε ελαφρά να ξεκολλήσουν.

Βγήκαν 18 μπαλάκια.

Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Eleni Saltaoura “συνταγες της Λιχουδας”.