Υλικά

120 γρ ζάχαρη
4 αυγά
500 γρ. μασκαρπόνε
200 ml κρέμα γάλακτος
50 γρ πάστα φιστικιού
250 γρ σαβουαγιάρ
4 φλυτζάνια καφέ φίλτρου
400 γρ πραλίνα φουντουκιού nutella

Διαφήμιση

ψιλοκομμένα φιστίκια

Εκτέλεση

Χτυπήστε τους κρόκους αυγών με τη ζάχαρη μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο, προσθέστε το μασκαρπόνε και συνεχίστε να χτυπάτε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.

Προσθέτουμε την πάστα φιστικιών, την κτυπημένη κρέμα, τα ασπράδια σε μαρέγκα και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.

Βυθίστε τα μπισκότα στον καφέ, τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και στρώστε ομοιόμορφα τη μισή Nutella.

Ρίξτε το μισό από την κρέμα φιστικιών, απλώστε καλά και προσθέστε το δεύτερο στρώμα σαβουαγιάρ και Nutella.

Διαφήμιση

Ρίξτε την υπόλοιπη κρέμα φιστικιών, ισιώστε καλά και αφήνετε στο ψυγείο για πέντε ώρες.
Διακοσμήστε με τη Nutella και τα κομμένα φιστίκια.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑφράτα και λαχταριστά πιτάκια αφρός γεμιστά με ότι θέλουμε!!!
Επόμενο άρθροΥπέροχο σπιτικό στιφάδο χοιρινό λουκούμι