Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Μάθε πώς να φτιάξεις τραγανά και αφράτα τηγανόψωμα που αγαπούν μικροί και μεγάλοι Υλικά για 2 τηγανόψωμα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας ξίδι λίγο αλάτι 1 ποτήρι κρασιού νερό 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου) Για τη γέμιση λίγο αλατι 250 γρ. ανθότυρο 250 γρ. φέτα λίγο ελαιόλαδο για […]

Διαφήμιση

Μάθε πώς να φτιάξεις τραγανά και αφράτα τηγανόψωμα που αγαπούν μικροί και μεγάλοι

Υλικά για 2 τηγανόψωμα

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι
  • λίγο αλάτι
  • 1 ποτήρι κρασιού νερό
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου)
  • Για τη γέμιση
  • λίγο αλατι
  • 250 γρ. ανθότυρο
  • 250 γρ. φέτα
  • λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • μέλι για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Σε μία λεκάνη ανακατεύετε το λάδι, το αλάτι, το ξίδι και το νερό. Προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι και ζυμώνετε μέχρι να αποκτήσετε μία μαλακή ζύμη.

  2. Τη σκεπάζετε και την αφήνετε να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου τουλάχιστον για 1 ώρα πριν τη χρησιμοποιήσετε. Κατόπιν ανοίγετε με λεπτό πλάστη (βέργα) 4 στρογγυλά φύλλα όχι πολύ παχιά περίπου 1 εκ.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα υλικά της γέμισης και στη συνέχεια …

Δες τη συνέχεια της εκτέλεσης στο :icookgreek