ΥΛΙΚΑ

2 κομμάτια από την πίσω πλευρά πα’ι’δάκια
1 κουταλιά σούπας σκόνη σκόρδου
2 κουταλιές της σούπας καπνιστής πάπρικας
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι, χοντροκομμένο
1 φλιτζάνι αυθεντική ζεστή σάλτσα Frank
1/4 φλιτζανιού αλατισμένο βούτυρο
1 φλιτζάνι σούπας μπάρμπεκιου σως

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη, την πάπρικα και τη σκόνη σκόρδου. Βάλτε όλα τα πα’ι’δάκια σε ένα μεγάλο ταψί και αλείψτε τα με το μείγμα. Γυρίστε τα έτσι ώστε τα πα’ι’δάκια να είναι καμπυλωμένα προς τα κάτω.
  2. Καλύψτε τα καλά με αλουμινόχαρτο και ψήστε τα για 2 ώρες στους 155 ° C .
  3. Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε τη σάλτσα μπάρμπεκιου,τη σάλτσα του Frank και το βούτυρο.
  4. Αλείψτε το πάνω από τα ψημένα πα’ι’δάκια .
  5. Προθερμάνετε τη σχάρα BBQ στους 260 ° C . Τοποθετήστε τα πα’ι’δάκια στις ράβδους της σχάρας καμπυλωμένα προς τα πάνω.Αλείψτε ξανά με τη σάλτσα. Αναποδογυρίστε μερικές φορές, αλείφοντας κάθε φορά. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε τα να ξεκουραστούν για 10 λεπτά.
  6. Κόψτε τα πα’ι’δάκια σε μερίδες και σερβίρετε με πατάτες.

Δες το βίντεο εδώ

[via] ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΤέλεια, μοσχοβολιστή Συνταγή για ζουμερή πορτοκαλόπιτα!
Επόμενο άρθροΣπιτικό κέικ καρότου ! Το καλύτερο που έχετε δοκιμάσει!