Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

1 φλιτζάνι βούτυρο, 2 μπαστούνια (230 g)
1 ½ φλιτζάνι τσιπ σοκολάτας
1 ½ φλιτζάνια λευκή ζάχαρη (300 g)
¾ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη (165 g)
1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι αλάτι
3 μεγάλα αυγά
1 ¼ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (155 γραμμάρια)
⅓ φλιτζάνι σκόνη κακάο (40 g)
βούτυρο για το ταψί

Εκτέλεση

Δες και αυτό!
Γρήγορο calzone σοκολάτα μπανάνα του Άκη Πετρετζίκη

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180˚C. Βάζετε το βούτυρο και 1 φλιτζάνι (175 γραμμάρια) κομμάτια σοκολάτας σε ένα μεγάλο μπωλ και τοποθετείτε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1½ λεπτό. Αφήστε για 3 λεπτά και ανακατεύετε. Προσθέστε τη λευκή και καφέ ζάχαρη , τη βανίλια και το αλάτι. Χτυπήστε για να ενωθούν.

Ρίξτε τα αυγά μέχρι να ενωθούν καλά. Κοσκινίστε το αλεύρι και τη σκόνη κακάο στο μπολ και αναδιπλώστε με μια σπάτουλα. Προσθέστε τα υπόλοιπα τσιπ σοκολάτας και ανακατεύετε.
Σε ένα ταψάκι (23 cm) στρώνετε με λαδόχαρτο . Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα .

Ψήνουμε για 35-40 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει εντελώς πριν κόψετε. Απολαύστε το!

Δες και αυτό!
Τα αγαπημένα μας λυχναράκια!!!

via

xrysessyntages.gr

Διαφήμιση

Δες και αυτά...